Opstellingen met Paarden

Paarden zijn kuddedieren. Vanuit dat gegeven zijn ze van grote toegevoegde waarde bij systemisch werk zoals familieopstellingen, bedrijfsopstellingen, archetypische opstellingen etc.

Paarden staan bekend om hun sensitiviteit en ze kunnen goed spiegelen. Uit de bewegingen en houdingen, geluiden en oogopslag van de paarden kunnen we binnen de opstelling veel af lezen over wat er gaande is bij de aanwezige mensen.
Deze opstellingen noemen we ‘Generatie opstellingen met paarden’ waarin we de nadruk leggen op het inzichtelijk maken van onverwerkte gebeurtenissen in de voorouderlijke lijn die doorwerken in de generatie van nu.
In samenwerking met Marieke Mosk, opsteller bij Opstellingen.nu organiseren we regelmatig opstellingen waar je je individueel voor op kunt geven. Als je zelf een groep hebt samengesteld of je wilt met jouw familie, team of bedrijfsafdeling een opstelling doen, dan kan dat ook. Onze werklocatie is de Lits River Ranch in Noordoost Friesland. We komen ook graag op uitnodiging naar jouw locatie om een opstelling te verzorgen als je dat graag met je eigen kudde paarden wilt ervaren. Voor meer informatie hierover kun je het beste even contact opnemen met mij.